Emil Săndoi: Mi s-a propus să rămân la echipa de tineret, dar nu pot da un răspuns deocamdată

Selecţionerul echipei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, marţi, la Botoşani, că i s-a propus să rămână în această funcţie, dar nu poate da un răspuns deocamdată.

20 afișări
Imaginea articolului Emil Săndoi: Mi s-a propus să rămân la echipa de tineret, dar nu pot da un răspuns deocamdată

Emil Săndoi: Mi s-a propus să rămân la echipa de tineret, dar nu pot da un răspuns deocamdată (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Mi s-a propus, înaintea meciului retur cu Anglia, să continui la echipa naţională de tineret, indiferent de rezultat. Mă bucură acest fapt, pentru că astfel mi s-a recunoscut munca depusă, dar nu pot da un răspuns deocamdată", a spus Săndoi.

La conferinţa de presă de după meciul echipelor de tineret ale României şi Angliei, disputat marţi şi încheiat cu scorul de 0-0, în urma căruia echipa lui Săndoi a ratat calificarea la Campionatul European din 2011, selecţionerul a mai spus că a simţit lipsa unui atacant veritabil: "Am anihilat bine adversarul, dar n-am reuşit să înscriem. Nu am avut un atacant de meserie în cele două meciuri cu Anglia şi asta s-a văzut. Rezultatul final a ţinut de un fir de păr. Nu voi uita niciodată lacrimile jucătorilor la finalul acestui joc. Toţi cei care au evoluat astăzi au demonstrat că se pot ridica la cel mai înalt nivel. Pe Gardoş şi pe Papp i-am luat acum un an din Liga a II-a, iar ei au demonstrat în meciul de astăzi că sunt peste Sturridge şi Welbeck".

Reprezentativa de tineret a României a ratat, marţi, calificarea la turneul final al Campionatului European din Danemarca, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută, la Botoşani, în compania Angliei, în returul play-off-ului. În tur, reprezentativa Angliei s-a impus cu scorul de 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici