Emma Răducanu, nevoită să se retragă din cauza unei accidentări de la Korea Open

Emma Răducanu se retrage din cauza unei accidentări în timpul semifinalei de la Korea Open, sâmbătă. Fosta câştigătoare de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova.

233 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu, nevoită să se retragă din cauza unei accidentări de la Korea Open

Problemele au început pentru Răducanu, 19 ani, la jumătatea setului al doilea în prima sa întâlnire cu Ostapenko, numărul 19 mondial, din Letonia, după ce a luat o pauză pentru a primi tratament în urma unei accidentări, scrie Reuters.

Răducanu, care s-a prăbuşit pe locul 77 în clasament, de pe locul 10 în iulie, care era cel mai bun din carieră, a reuşit să revină pe teren, dar a câştigat doar câteva puncte înainte de a ceda meciul în setul decisiv, condusă cu 4-6 6-3 3-0.

Ostapenko a câştigat titlul la Korea Open în 2017 şi o va întâlni pe Alexandrova, numărul 24 mondial, în următorul meci la Seul.

Alexandrova, a doua favorită, s-a calificat în a doua sa finală a sezonului, învingând-o sâmbătă, pe nemţioaca Tatjana Maria, semifinalistă la Wimbledon, cu 6-2 6-4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici