Eric Boullier, noul director al echipei Renault F1

Echipa Reanult F1 l-a confirmat oficial pe francezul Eric Boullier în postul de director, se arată într-un comunicat dat publicităţii, marţi, de gruparea din Franţa.

15 afișări

Fost director al A1 Team France în campionatul A1 GP în perioada 2007-2009, Boullier, de profesie inginer, îi succede britanicului Bob Bell, care a venit intermediar, în septembrie 2009, după demiterea lui Flavio Briatore. Bell va rămâne în cadrul echipei franceze.

Team-ul Renault a fost lovit, la sfârşitul sezonului 2009 de scandalul "Crashgate", care a dus la 16 septembrie la plecarea directorului Flavio Briatore şi director tehnic Pat Symonds, pentru implicarea lor în accidentul voluntar al pilotului brazilian, Nelson Piquet Jr, la Marele Premiu de la Singapore 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici