Eric Cantona: Cel mai bun jucător din lume la acest moment este Javier Pastore

Fostul internaţional francez Eric Cantona a declarat, marţi, că în opinia sa cel mai bun jucător din lume la acest moment este mijlocaşul argentinian al echipei Paris Saint-Germain, Javier Pastore, informează site-ul tgcom24.it.

174 afișări
Imaginea articolului Eric Cantona: Cel mai bun jucător din lume la acest moment este Javier Pastore

Eric Cantona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După părerea mea, cel mai bun jucător din lume la acest moment este Pastore. L-am văzut jucând în două rânduri şi m-a impresionat. Are ceva special, te surprinde cu alegerile sale. Este cel mai creativ fotbalist în acest moment, iar eu ador astfel de jucători. În fotbal nu totul se rezumă la a marca", a spus Cantona.

Fostul jucător al echipei Manchester United consideră că gruparea engleză a făcut o alegere bună când l-a numit pe Louis van Gaal în funcţia de antrenor: "United a ales omul perfect în persoana lui Van Gaal. Filozofia sa se pliază perfect pe clubul din Manchester".

Eric Cantona a afirmat că îl susţine pe fostul fotbalist portughez Luis Figo la preşedinţia FIFA. "Voi susţine întotdeauna un candidat care a jucat fotbal. Luis Figo a fost un mare jucător şi are toată susţinerea mea pentru funcţia de preşedinte al FIFA", a precizat Cantona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici