Este oficial! Cătălin Moroşanu şi Remy Bonjasky au semnat acordul pentru sezonul 2024!

Dynamite Fighting Show (DFS), cea mai mare organizaţie de lupte din România, fondată de Cătălin Moroşanu, şi Warrior Code, platforma online fondată de legendarul campion Remy Bonjasky, au semnat un parteneriat media strategic care va oferi un nou grad de expunere pentru kickboxul românesc, dar şi atragerea de noi fani din întreaga lume, începând cu Olanda.

1026 afișări
Imaginea articolului Este oficial! Cătălin Moroşanu şi Remy Bonjasky au semnat acordul pentru sezonul 2024!

Remy Bonjasky

În această colaborare, Warrior Code şi Remy Bonjasky devin partenerii media oficiali în Olanda pentru toate evenimentele Dynamite Fighting Show.

În cadrul acestui parteneriat, Warrior Code va transmite în direct, în format pay per view, evenimentul Dynamite Fighting Show 23 de pe 7 iunie, care va avea loc în Bistriţa. Acesta va fi primul eveniment transmis în direct de către platforma Warrior Code. În plus, Remy Bonjasky va fi prezent personal în Ardeal pentru a promova cele mai frumoase zone din Bistriţa Năsăud, dar şi confruntările din ringul amplasat la Teraplast Arena din Bistriţa.

Cătălin Moroşanu, promotorul Dynamite Fighting Show, a declarat: “Suntem extrem de încântaţi să anunţăm această colaborare cu Warrior Code şi Remy Bonjasky. Este un pas important pentru noi în călătoria noastră către inovaţie şi extinderea audienţei noastre. Această alianţă ne va permite să oferim experienţe de neuitat pentru fanii noştri.”

Remy Bonjasky, reprezentantul Warrior Code, a adăugat: “Sunt mândru să fac parte din această iniţiativă şi să susţin Dynamite Fighting Show. De la începutul lor, am fost un susţinător al proiectului, şi acum, cu această colaborare, suntem hotărâţi să ducem luptele şi experienţa acestor evenimente la un nou nivel.”

De menţionat este şi faptul că Remy Bonjasky a fost un mare susţinător al proiectului Dynamite Fighting Show încă de la lansarea sa în primul său an de existenţă. În 2019, acesta a fost prezent la două dintre galele DFS, iar în DFS5 a avut loc chiar o confruntare între Team Bonjasky şi Team Moroşanu.

Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show, a subliniat importanţa de a arăta nu doar luptele, ci şi experienţa din spatele fiecărui Dynamite Fighting Show pentru fanii din întreaga lume, declarând:

“Această colaborare cu Warrior Code şi Remy Bonjasky este un moment semnificativ pentru noi. Nu este doar despre prezentarea luptelor, este vorba despre împărtăşirea întregii experienţe cu audienţa noastră globală. De la tratamentul VIP la gala DFS şi până la experienţa turistică. Oamenii vor afla poveştile din spatele scenei. Credem că această colaborare nu va face doar să îmbunătăţească experienţa de expunere, ci va aduce şi fanii mai aproape de Dynamite Fighting Show.”

Gala Dynamite Fighting Show cu numărul 23, denumită Urmaşii lui Dracula, va avea loc pe 7 iunie la Teraplast Arena, cea mai nouă sală polivalentă din România, şi va programa un turneu piramidal cu centura DFS pe masă, dar şi un duel pentru titlul intercontinental ISKA la categoria uşoară. De asemenea, se vor desfăşura inclusiv super fight-uri internaţionale cu sportivi din 5 ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici