Estonia: 11 jucători puşi sub acuzare într-un caz privind mai multe meciuri trucate

Unsprezece fotbalişti au fost puşi sub acuzare în Estonia, luni, fiind suspectaţi de trucarea a 17 meciuri, între care şi trei partide din Liga Europa.

47 afișări
Imaginea articolului Estonia: 11 jucători puşi sub acuzare într-un caz privind mai multe meciuri trucate

Estonia: 11 jucători puşi sub acuzare într-un caz privind mai multe meciuri trucate (Imagine: Shuttrestock)

Potrivit procurorilor, cei 11 ar face parte dintr-o reţea de trucare a meciurilor ce cuprinde echipe din Estonia, Lituania şi Ucraina, informează rsport.ru.

"Echipele respective căutau jucători dispuşi să evolueze astfel încât evenimentele să se desfăşoare într-un fel predeterminat, pentru a se obţine rezultatele dorite", au precizat procurorii, într-un comunicat.

Cei 11 jucători ar fi câştigat în total peste 108.000 de euro din aranjarea meciurilor, în perioada iunie 2011 - noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici