Eto'o: Am spus cândva că nu voi juca niciodată pentru o echipă antrenată de Mourinho

Fotbalistul Samuel Eto'o a declarat, într-un interviu pentru The Sun, că în urmă cu ceva timp şi-a propus să nu mai joace niciodată pentru o echipă antrenată de Jose Mourinho, dar acum este prieten cu portughezul care l-a antrenat la Internazionale Milano şi îl pregăteşte la Chelsea.

297 afișări
Imaginea articolului Eto'o: Am spus cândva că nu voi juca niciodată pentru o echipă antrenată de Mourinho

Samuel Eto'o (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Înainte să colaborez cu el la Inter, relaţia noastră era tensionată. Chiar am spus că nu voi juca niciodată la o echipă unde Jose este antrenor. Dar m-am înşelat, iar acum el este prietenul meu", a spus Eto'o, conform presei britanice.

Samuel Eto'o a câştigat la Internazionale Milano, cu Mourinho ca antrenor, Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Italiei, în 2010.

La 29 august, camerunezul a semnat un contract pe un an cu echipa Chelsea, la care Jose Mourinho a revenit, în luna iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici