Euro 2016: Ronaldo, ales cel mai bun jucător al primei semifinale. Bale: Este un golgheter înnăscut

Deşi a pierdut un nou meci în faţa lui Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun jucător al meciului Portugalia - Ţara Galilor, scor 2-0, Gareth Bale, în vârstă de 26 de ani, l-a lăudat pe colegul său din atacul formaţiei Real Madrid.

1918 afișări
Imaginea articolului Euro 2016: Ronaldo, ales cel mai bun jucător al primei semifinale. Bale: Este un golgheter înnăscut

Euro 2016: Ronaldo, ales cel mai bun jucător al primei semifinale. Bale: Este un golgheter înnăscut

„Evident, Ronaldo este un golgheter înnăscut şi iată că a marcat din nou. Suntem dezamăgiţi, dar, în acelaşi timp, mândri şi fără regrete. Vom continua să luptăm în continuare, în ciuda acestui eşec”, a spus galezul, citat de site-ul UEFA.

La finalul partidei, cei doi colegi de la Real Madrid au analizat, în mare, confruntarea, după care s-au îmbrăţişat.

Am vorbit cu Gareth Bale după meci şi l-am felicitat pentru tot ceea ce a reuşit la acest turneu final, atât pe plan individual, cât şi alături de Ţara Galilor”, a spus Ronaldo, potrivit aceleiaşi surse.

Portugalia s-a calificat, miercuri, în finala Campionatului European din Franţa, după ce a învins Ţara Galilor cu scorul de 2-0, într-un meci disputat pe Stade de Lyon. Cristiano Ronaldo, în minutul 50, şi Luis Nani, trei minute mai târziu, au marcat cele două goluri.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 31 de ani, a ajuns astfel la cinci goluri în şase meciuri, toate câştigate, în care l-a avut adversar pe Gareth Bale. Portugalia - Ţara Galilor a fost însă prima partidă internaţională care i-a pus faţă în faţă pe cei doi atacanţi de la Real Madrid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici