Explicaţia pentru anul şanselor ratate. Învinsă de Şarapova, departe de locul unu, Simona s-a autoevaluat: "Judecând la rece, cred că din cauza asta am pierdut multe meciuri"

2017 e anul şanselor ratate pentru Simona Halep. Românca a pierdut finala de la Roland Garros, a fost de trei ori la o victorie de numărul unu în lume, iar la US Open a părăsit turneul devreme, în primul tur, învinsă de Maria Şarapova.

2061 afișări
Imaginea articolului Explicaţia pentru anul şanselor ratate. Învinsă de Şarapova, departe de locul unu, Simona s-a autoevaluat: "Judecând la rece, cred că din cauza asta am pierdut multe meciuri"

Explicaţia pentru anul şanselor ratate. Învinsă de Şarapova, departe de locul unu, Simona s-a autoevaluat: "Judecând la rece, cred că din cauza asta am pierdut multe meciuri"

Pe Centralul Arthur Ashe, contra unei rusoaice revenite într-un turneu de Mare Şlem, după foarte multă vreme, Halep s-a confruntat cu o problemă care i-a marcat întreg sezonul: lipsa încrederii.

După înfrângerea dureroasă, care a dus scorul întâlnirilor directe la 7-0 în faţa rusoaicei, numărul doi WTA a vorbit despre un detaliu care a împiedicat-o să obţină mai mult într-un an în care jocul i-a mers destul de bine.

Sinceră, Simona a făcut o autoevaluare şi a ajuns la concluzia că multe dintre înfrângerile în meciurile importante au venit din cauza lipsei încrederii în propriile forţe.

Citiţi continuarea materialului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici