F1: Pilotul Felipe Nasr va concura pentru echipa Sauber în 2015

Brazilianul Luiz Felipe de Oliveira Nasr, pilot de rezervă la Williams în 2014, va concura în ediţia viitoare a Campionatului Mondial de Formula 1 pentru echipa Sauber, informează presa internaţională.

73 afișări
Imaginea articolului F1: Pilotul Felipe Nasr va concura pentru echipa Sauber în 2015

F1: Pilotul Felipe Nasr va concura pentru echipa Sauber în 2015 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

El îl va avea coechipier pe suedezul Marcus Ericsson, care a pilotat în actuala ediţie pentru echipa Caterham. În aceste condiţii, actualii piloţi de la Sauber, germanul Adrian Sutil şi mexicanul Esteban Gutierrez, vor părăsi echipa.

În vârstă de 22 de ani, brazilianul de origine libaneză şi-a început cariera în karting. El a mai concurat în Formula BMW, Formula 3 şi, din 2012, în GP2.

În acest sezon al GP2, Nasr ocupă locul 2 în clasamentul piloţilor, cu două etape înainte de final.

În Formula 1, Felipe Nasr a evoluat de patru ori în antrenamente oficiale, la volanul unui monopost Williams, ultima oară, vineri, la Austin (SUA).

Tânărul pilot este suţinut în cariera sa de un sponsor important, Banco do Brasil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici