Fabio Capello vrea să ajungă cu Rusia în sferturile de finală la Cupa Mondială din 2014

Selecţionerul italian al echipei naţionale a Rusiei, Fabio Capello, a declarat, joi, că obiectivul minim al formaţiei sale la turneul final al Cupei Mondiale din 2014 este calificarea în sferturile de finală.

84 afișări
Imaginea articolului Fabio Capello vrea să ajungă cu Rusia în sferturile de finală la Cupa Mondială din 2014

Fabio Capello (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rusia este o echipă periculoasă pentru orice adversar. Absenţa de la ultimele turnee finale ale Cupei Mondiale a crescut apetitul pentru performanţă. Obiectivul Rusiei este să ajungă cel puţin în sferturile de finală", a spus Capello pentru agenţia rusă RIA-Novosti.

Rusia, care va fi gazda Cupei Mondiale din 2018, s-a calificat la turneul final din Brazilia de pe primul loc în grupa F.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici