Falcao va fi operat la genunchi. Medic: Probabil va rata Cupa Mondială

Medicul portughez care îl va opera pe atacantul columbian Radamel Falcao, accidentat la genunchi, apreciază că este puţin probabil ca jucătorul să poată participa la Cupa Mondială din Brazilia.

150 afișări
Imaginea articolului Falcao va fi operat la genunchi. Medic: Probabil va rata Cupa Mondială

Radamel Falcao (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Falcao a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng. Este puţin probabil ca el să meargă la Mondial, având în vedere că mai sunt doar cinci luni, dar există speranţe. O bună recuperare este primordială", a declarat medicul Juan Carlos Noronha, la postul de radio columbian RCN.

Medicul a adăugat că după operaţie, care va fi efectuată în Portugalia, trebuie să se aştepte două luni pentru a se face o evaluare: "Este nevoie de două luni pentru ca noul ligament să fie rezistent, iar acest lucru se verifică doar cu RMN".

Joi, jucătorul declarase că, în ciuda dezamăgirii, păstrează speranţa că va putea participa la Cupa Mondială: "Am o mică speranţă că voi putea participa", a scris el pe Twitter.

Tatăl jucătorului, Radamel Garcia, a declarat că "doar un miracol i-ar permite lui Falcao să joace în Brazilia". "Este o accidentare care ţine cinci sau şase luni, nu se poate accelera recuperarea", a adăugat Radamel Garcia.

Radamel Falcao s-a accidentat, miercuri seară, în prima repriză a partidei câştigate de formaţia sa, AS Monaco, scor 3-0, în faţa echipei de liga a patra Chasselay, în 16-imile Cupei Franţei, meci în care columbianul a marcat un gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici