Familia lui Schumacher continuă să creadă în vindecarea fostului campion de Formula 1

Familia lui Michael Schumacher continuă să creadă cu putere în vindecarea fostului campion mondial de Formula 1, aflat în fază de revenire progresivă din comă la spitalul din Grenoble după un accident suferit la schi, la finalul lui 2013, a declarat purtătorul de cuvânt al pilotului.

991 afișări
Imaginea articolului Familia lui Schumacher continuă să creadă în vindecarea fostului campion de Formula 1

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Familia continuă să creadă cu putere în vindecarea lui Michael şi acordă întreaga sa încredere echipei de medici, asistentelor şi persoanelor care îl îngrijesc. Nu este importantă rapiditatea procesului, ci faptul ca acesta să se deruleze într-o manieră continuă şi controlată", a declarat Sabine Kehm, într-un comunicat.

Pilotul german "se află încă în faza de trezire", după ce a fost plasat în comă indusă, în urma accidentului suferit la schi, în staţiunea franceză Meribel, la 29 decembrie 2013, a precizat ea.

Cotidianul german Bild a scris, miercuri, că Michael Schumacher a suferit o infecţie pulmonară, săptămâna trecută, în spitalul din Grenoble, unde este internat. Contactată de Bild, Kehm nu a dorit să facă nicio precizare în acest sens, mulţumindu-se să declare: "Nu comentăm speculaţiile".

"Aşa cum am anunţat de la început, vom continua să oferim informaţii importante cu privire la starea sănătăţii lui Michael. Şi suntem conştienţi că această fază de trezire poate fi lungă. Aşa cum se întâmplă des în astfel de situaţii, nicio o zi nu este la fel", a mai menţionat, joi, Sabine Kehm.

Michael Schumacher, 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi. Germanul a fost operat până acum de două ori, fiind în comă indusă de la internarea sa într-un spital din Grenoble.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici