Fanii cer demisia preşedintelui clubului Standard pentru că nu i-a prelungit contractul lui Rednic

Suporterii echipei Standard Liege au protestat faţă de faptul că tehnicianului Mircea Rednic nu i-a fost prelungit contractul şi cer plecarea preşedintelui Roland Duchatelet.

189 afișări
Imaginea articolului Fanii cer demisia preşedintelui clubului Standard pentru că nu i-a prelungit contractul lui Rednic

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"În doar 24 de ore am trecut de la euforie la confuzie totală. Plecarea lui Rednic, care a fost iubit şi respectat de suporteri, arată incompetenţa preşedintelui Duchatelet şi dispreţul său faţă de fani, jucători şi club. Împreună cu alte facţiuni ale suporterilor lui Standard vom vedea ce măsuri vom lua pentru ca Duchatelet să părăsească clubul", se arată într-un comunicat al Inferno Ultras '96, nucleul dur al galeriei formaţiei belgiene, informează, miercuri, site-ul voetbalkrant.com.

Mircea Rednic a avut, luni, o întâlnire cu preşedintele clubului, Roland Duchatelet, în care i s-a comunicat că nu va mai continua la Standard. Duchatelet i-a reproşat tehnicianului transferurile făcute în perioada de iarnă, în special cele ale românilor George Ţucudean şi Adrian Cristea.

Rednic, în vârstă de 51 de ani, a preluat gruparea belgiană în octombrie 2012, după demiterea lui Ron Jans, şi a reuşit să califice echipa în Liga Europa. Tehnicianul român avea contract valabil până la finalul sezonului. Rednic pleacă de la Standard după ce, duminică, a învins formaţia La Gantoise, cu scorul 7-0.

Românul va fi înlocuit de Guy Luzon, care a pregătit echipa de tineret a Israelului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici