Fanii echipei Blackpool vor purta 10.000 de măşti cu chipul antrenorului Paul Ince

Fanii echipei din a doua ligă engleză Blackpool vor purta la partida de pe teren propriu cu Wigan Athletic 10.000 de măşti cu chipul antrenorului Paul Ince, care nu va putea sta pe bancă din cauza unei suspendări de cinci etape.

72 afișări
Imaginea articolului Fanii echipei Blackpool vor purta 10.000 de măşti cu chipul antrenorului Paul Ince

Antrenorul Paul Ince (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paul Ince a fost suspendat în această săptămână pentru cinci etape, după ce în urmă cu o lună l-a insultat pe centralul meciului din deplasare cu Bournemouth, informează metro.co.uk.

Tehnicianul a catalogat pedeapsa ca fiind una foarte drastică. Sancţiunea dictată de Federaţia Engleză de Fotbal nu îi permite lui Ince să asiste nici măcar din tribune la meci.

Jon Rhodes, editor la ziarul local Gazette, a declarat că rolul măştilor este de a reduce impactul cauzat de absenţa lui Ince. "Paul Ince a demonstrat, în timpul petrecut la echipă, că este un foarte bun motivator. Ce mod mai bun de a reduce impactul absenţei lui este dacă nu având 10.000 de Paul Ince în tribune", a spus Rhodes.

Partida dintre Blackpool şi Wigan Athletic este programată, sâmbătă, de la ora 14.15, şi va fi transmisă în direct de Sky Sports, astfel că mesajul fanilor se va face văzut în toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici