Fanii stelişti nu au încurajat echipa, dar au scandat împotriva lui Becali

Suporterii echipei Steaua, prezenţi la meciul cu Gloria Bistriţa, din etapa a IX-a a Ligii I, nu i-au încurajat pe fotbaliştii pregătiţi de Mihai Stoichiţă, însă au scandat permanent împotriva finanţatorului Gigi Becali.

34 afișări
Imaginea articolului Fanii stelişti nu au încurajat echipa, dar au scandat împotriva lui Becali

Fanii stelişti nu au încurajat echipa, dar au scandat împotriva lui Becali

Suporterii de la Peluza Sud nu au mai stat la locul obişnuit ci s-au mutat la Tribuna I. De la începutul meciului, suporterii nu au încurajat echipa, ci doar au scandat împotriva finanţatorului Gigi Becali şi a conducerii. În prima repriză, suporterii de la Peluza Nord s-au mutat mai aproape de tribuna oficială, chiar dacă stăteau pe colţul terenului. A fost format un cordon de forţe de ordine atât la Tribuna I, cât şi la Peluza Nord şi Peluza Sud.

Printre scandările fanilor stelişti au fost "Becali, pleacă din Ghencea", "Becali la puşcărie", iar fanii l-au contestat şi pe Mihai Stoichiţă strigând: "Stoichiţă eşti o mizerie" şi "Sclavul lui Gigi".

La începutul meciului, Becali i-a încurajat pe fani să strige împotriva lui, dar pe finalul primei reprize a închis geamul de la tribuna oficială. Suporterii au strigat numele foştilor tehnicieni de la Steaua: Marius Lăcătuş, Gheorghe Hagi şi Cristiano Bergodi.

Printre jucătorii aclamaţi de fani au fost Janos Szekely şi Rafal Grzelak.

Meciul cu Gloria Bistriţa a fost primul pentru Steaua cu spectatori după cel din 30 august, când a întâlnit pe Dinamo, scor 0-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici