Farfan nu va juca în returul cu Steaua, din Liga Europa

Clubul Schalke 04 a anunţat că atacantul peruan Jefferson Farfan va fi indisponibil cel puţin patru săptămâni şi fundaşul german Benedikt Howedes va lipsi o perioadă deocamdată nedeterminată, din cauza unor accidentări suferite la meciurile echipelor lor naţionale.

122 afișări
Imaginea articolului Farfan nu va juca în returul cu Steaua, din Liga Europa

Farfan nu va juca în returul cu Steaua, din Liga Europa (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Farfan, care a jucat în preliminariile Cupei Mondiale din 2014 în meciul cu Ecuador, scor 0-2, a suferit o ruptură de ligament intern la genunchiul stâng şi va avea nevoie de o perioadă de repaus de aproximativ patru săptămâni, urmată de două săptămâni de recuperare.

Howedes, intrat pe teren în minutul 65 al meciului amical câştigat de Germania în faţa Olandei, scor 3-0, are probleme la ligamentul extern al genunchiului drept. Absenţa sa este estimată la câteva săptămâni, în aşteptarea unor examene medicale care vor determina cu precizie perioada de indisponibilitate a fotbalistului.

Schalke 04 este adversara Stelei în grupa J a Ligii Europa. Cele două echipe au remizat la Cluj-Napoca, la 15 septembrie, scor 0-0, urmând să se întâlnească din nou în Germania, la 1 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici