FC Barcelona plăteşte pentru prelungirea programului metroului

FC Barcelona a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu primăria din Barcelona, conform căruia va plăti în mod excepţional 30.000 de euro pentru prelungirea programului metroului în data de 28 august, când în oraşul catalan se va disputa manşa secundă a Supercupei Spaniei.

273 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona plăteşte pentru prelungirea programului metroului

FC Barcelona plăteşte pentru prelungirea programului metroului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"FC Barcelona şi primăria din Barcelona au ajuns la un acord pentru garantarea existenţei transportului public pentru Supercupa Spaniei la fotbal, meci care va avea loc miercuri, 28 august, cu începere de la ora 23.00. Acordul prevede că FC Barcelona va avea o contribuţie cu caracter excepţional de 30.000 de euro, care va ajuta la acoperirea costurilor pentru prelungirea programului metroului, astfel încât persoanele care pleacă de pe Camp Nou să poată ajunge acasă cu metroul", se arată pe site-ul clubului din Barcelona.

Gruparea catalană a menţionat că municipalitatea din Barcelona a cerut federaţiei spaniole să programeze partida la o oră mai rezonabilă, însă nu a primit un răspuns. "FC Barcelona nu are nicio competenţă în desemnarea orelor de disputare a meciurilor. Însă, având în vedere problemele pe care le-ar fi putut avea fanii din cauza orei târzii, a încercat să găsească o soluţie pentru a răspunde necesităţii de a avea transport public şi după ora obişnuită stabilită de primăria din Barcelona", adaugă site-ul FC Barcelona.

Campioana FC Barcelona va întâlni, miercuri, în deplasare, câştigătoarea Cupei Spaniei, Atletico Madrid, în prima manşă a Supercupei. Returul va avea loc la Barcelona, la 28 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici