FC Botoşani s-a salvat de la retrogradare, după dubla manşă cu CS Mioveni

  • FC Botoşani este prima echipă care îşi asigură prezenţa în Superliga la fotbal masculin, în urma celor două baraje de salvare sau promovare.
  • După 1-0 în tur, împotriva divizionarei secunde CS Mioveni, moldovenii au repetat performanţa şi în retur, asigurându-şi menţinerea în Superligă.
645 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani s-a salvat de la retrogradare, după dubla manşă cu CS Mioveni

Sursa foto: Facebook/Fotbal Club Botoşani

După ce o destul de mare parte a sezonului regulat a ocupat în permanenţă unul din cele două locuri direct retrogradabile, FC Botoşani a reuşit un final de sezon suficient de bun încât să îşi păstreze locul pe prima scenă a fotbalului românesc.

În turul barajului, pe teren propriu, FC Botoşani a obţinut o victorie la limită, cu 1-0, returul anunţându-se dificil.

Vineri, în returul de la Mioveni, gazdele au făcut un joc modest, în faţa botoşănenilor decişi să apere avantajul minim. Ilfovenii nu au trimis niciun şut spre poartă şi nu au avut nici măcar o ocazie la poarta lui FC Botoşani.

După o bară, în minutul 52, opera lui Dican, Mailat a marcat golul liniştii moldovenilor, în minutul 75, după o pasă la angajament a lui Florescu.

În celălat meci de baraj, Dinamo Bucureşti joacă meciul decisiv cu Csiszereda Miercurea Ciuc, în depasare, duppă ce în tur „câinii roşii” s-au impus cu 2-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici