FC Dinamo îşi afirmă "sprijinul total" pentru antrenorul Cornel Ţălnar

FC Dinamo a dat publicităţii un comunicat, miercuri seară, pe site-ul oficial, în care îşi afirmă "sprijinul total pe care actualul antrenor al echipei, Cornel Ţălnar, îl are din partea conducerii".

285 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo îşi afirmă "sprijinul total" pentru antrenorul Cornel Ţălnar

FC Dinamo îşi afirmă "sprijinul total" pentru antrenorul Cornel Ţălnar (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"La nivelul acţionariatului clubului de fotbal Dinamo nu au existat în ultima vreme discuţii despre alţi antrenori care ar fi potriviţi să preia conducerea tehnică a echipei. Informaţiile vehiculate în presă sunt total neadevărate şi deplasate. Conducerea FC Dinamo îşi afirmă încă o dată sprijinul total pe care actualul antrenor al echipei, domnul Cornel Ţălnar, îl are din partea noastră. Acesta a demonstrat de-a lungul timpului că este un dinamovist adevărat, dedicat sută la sută culorilor clubului, iar rezultatele echipei în mandatul acestuia sunt excelente din punctul nostru de vedere.

În aceste condiţii, contractul domnului Cornel Ţălnar cu FC Dinamo, încheiat pe o perioadă de un an şi jumătate, este absolut în siguranţă şi suntem convinşi că rezultatele acestuia vor fi foarte bune şi pe viitor", se arată în comunicat publicat pe site-ul fcdinamo.ro.

Comunicatul FC Dinamo a venit în urma informaţiilor apărute în presa centrală, potrivit cărora au fost vehiculate diferite nume de antrenori pentru a prelua banca tehnică, între care şi cel al tehnicianului de la Şahtior, Mircea Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici