FC Dinamo vrea să transfere doi atacanţi şi un fundaş stânga

Directorul general al FC Dinamo, Dinu Gheorghe, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că intenţia grupării pe care o conduce este achiziţionarea a doi atacanţi şi a unui fundaş stânga, posturi deficitare în echipa pregătită de Mircea Rednic.

322 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo vrea să transfere doi atacanţi şi un fundaş stânga

FC Dinamo vrea să transfere doi atacanţi şi un fundaş stânga (Foto: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

"Nu e greu de adus, putem aduce oricând un atacant, ideea este să aducem un atacant care să ne ajute. Să fie exact ceea ce ne dorim noi. Dacă pe alte posturi mai găsim o soluţie, aici avem nevoie de doi atacanţi, după părerea mea. Măcar să aducem unul care să fie ce ce trebuie. Suntem în discuţii avansate, sper ca azi-mâine să vină unul dintre aceşti jucători pentru că efectiv suntem descoperiţi total. Aici Mircea Rednic trebuie să inventeze ceva pentru meciul cu Craiova, pentru că altfel nu putem continua. Nouă ne trebuie un fundaş stânga, din multe motive, pentru că acolo suntem într-un singur jucător. Şi ne mai trebuie doi atacanţi. Ăsta e targetul lui Dinamo, doi atacanţi şi un fundaş stânga. Ne trebuie însă jucători care să fie peste media campionatului. Aşa să luăm doar de dragul de a lua putem să aducem", a declarat Dinu Gheorghe.

Antrenorul Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de faptul că Dinamo nu a reuşit încă să transfere un atacant: "Mie îmi pare rău că nu am reuşit încă să transferăm un atacant. Suntem în discuţii avansate cu câţiva. Până nu semnează nu înseamnă că au venit. Au mai venit şi alţii şi au plecat. De găsit, i-am găsit, dar nu vrem să facem greşeli. Vrem să luăm un atacant care să ajute echipa, de care avem nevoie. Important este să dea goluri".

Tehnicianul a dezminţit posibilitatea ca George Ţucudean să revină la Dinamo, după transferul la Steaua, lăsând să se înţeleagă că la echipă ar urma să ajungă un atacant de culoare. "Nu există varianta Ţucudean, eu nu am vorbit niciodată despre Ţucudean să vină la Dinamo. Ce să mai facă Ţucudean aici, a mai fost de două ori aici, s-a dus la Steaua, să rămână la Steaua. Ne mai gândim dacă Himcinschi va fi împrumutat sau nu. Am vorbit cu domnul Negoiţă despre situaţia jucătorilor pe care să-i aducem. Eu sper, astăzi, parcă simt ceva în aer, ar trebui şi puţină «culoare», poate, la Dinamo. Avem şi culoare, dar nu suficient", a mai spus Rednic.

Referitor la posibilitatea ca Marius Alexe să fie transferat la o echipă din liga a doua din Turcia, Dinu Gheorghe a afirmat că acesta e liber să plece în cazul în care turcii vor accepta condiţiile de plată impuse de Dinamo. "Nu are nicio legătură plecarea lui Alexe cu venirea unui atacant. Alexe este un jucător în lotul lui Dinamo acum. O echipă aşa cum suntem noi are nevoie de 3-4 atacanţi, nu poate sta într-un singur atacant. E o sumă mică pentru Alexe. Faptul că pleacă în liga a doua în Turcia nu este un transfer extraordinar nici pentru el, nici pentru club, dar dorinţa lui expresă este să schimbe ceva. L-am înţeles până la urmă, am acceptat şi această sumă, rămâne ca şi echipa turcă să accepte condiţia noastră, să facă plata într-un anumit mod, nu chiar când vor toţi. Dacă se va rezolva, atunci Alexe poate pleca. Dacă nu, Alexe va continua la Dinamo", a explicat oficialul dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici