FC Hermannstadt a transferat un atacant croat - presă

Hermannstadt se întăreşte în compartimentul ofensiv pentru cele cinci etape rămase din sezonul regulat şi aduce un jucător croat, crescut la academia celor de la Hajduk Split.

137 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt a transferat un atacant croat - presă

FC Hermannstadt a transferat un atacant croat - presă

DigiSport scrie că Ivan Lendric (27 de ani) a semnat cel puţin până în vară cu finalista Cupei României. Acesta vine liber de contract sub comanda lui Vasile Miriuţă, urmând ca începând din 2019 să-şi încheie raporturile contractuale cu slovenii de la NK Olimpija Ljubljana, formaţie pentru care a evoluat timp de un an şi jumătate.

Cel mai bun sezon al său a fost cel din 2016-2017, pe vremea când juca pentru bosniacii de la Zeljeznicar Sarajevo, marcând 20 de goluri în 35 de partide în toate competiţiile. Hajduk Split, Zulte Waregem, NK Lokomotiv, SV Kapfenberg, Sudtirol, NK Celje, Milsami Orhei, AOK Kerkyra şi Lens sunt echipele din CV-ul atacantului.

Lendric are în palmares şi şapte selecţii la naţionala U21 a Croaţiei, pentru care a marcat de două ori. Acesta este cotat la 500.000 de euro de site-ul Transfermarkt. Hermannstadt este pe locul şapte în Liga 1 Betano, la trei puncte distanţă de Astra, ocupanta ultimului loc de play-off. În ultimele cinci partide din sezonul regulat, sibienii se vor duela cu CFR Cluj (deplasare), FCSB (deplasare), U Craiova (acasă), Astra Giurgiu (deplasare) şi Poli Iaşi (acasă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici