FC Hermannstadt s-a calificat în sferturile Cupei României

Antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a salutat calificarea echipei sale mai departe, în Cupa României, a evidenţiat greutăţile cu care se confruntă echipa nou-promovată şi a comentat situaţia în care a ajuns Dinamo.

74 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt s-a calificat în sferturile Cupei României

FC Hermannstadt s-a calificat în sferturile Cupei României

FC Hermannstadt a câştigat fără emoţii meciul cu FC Voluntari, scor 3-0, la Târgu Mureş, în debutul fazei optimilor de finală ale Cupei României şi a obţinut calificarea în sferturi. Michael Jordan Nkololo (38), Petrişor Petrescu (51 - pen.) şi debutantul Jailton Alves Miranda (90+1) au marcat golurile victoriei împotriva ilfovenilor: "Suntem departe, suntem pe un loc retrogradabil în campionat, am câştigat doar un joc la Iaşi. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru acest meci. Au jucat bine. Am făcut o partidă bună, ne-am calificat. Acesta este unul dintre obiective, dar trebuie să uităm repede, pentru că peste trei zile şi jumătate ne aşteaptă un meci greu la Sepsi.

Nu e uşor nici pentru noi. Suntem ca ţiganul cu cortul. Sibiu, apoi la Iaşi, înapoi la Sibiu, la Târgu Mureş. Aceasta este situaţia, trebuie să o acceptăm, cu toate că nu le este uşor jucătorilor să colinde prin toată ţara. Ştim cu toţii că stadionul nostru va fi gata la anul. Nu avem suporterii lângă noi şi asta dăunează. Să jucăm cu 6.000 - 7.000 ar fi cu totul altceva. Deci, jucăm în deplasare toate jocurile. E greu să joci cu 20 de suporteri", a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.

Miriuţă a fost întrebat cum s-ar fi simţit dacă ar fi fost pus în ipostaza lui Claudiu Niculescu, cel care a fost demis după 20 de zile de la cârma echipei Dinamo: "Îmi pare rău de ceea ce se întâmplă acolo, dar eu sunt sigur că vor reveni cu Mircea Rednic. E un antrenor foarte bun, au jucători buni şi eu cred că Mircea Rednic îi va pune pe picioare cât de repede. Ce pot să zic despre demiterea lui Niculescu? Eu am fost dat afară şi când am adus echipa pe locurile 4-5. Îmi pare rău de Claudiu", a continuat Miriuţă pentru sursa citată

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici