FC Rapid a cerut insolvenţa clubului de fotbal

Tribunalul Bucureşti a înregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolvenţă a SC Fotbal Club Rapid SA, instanţa stabilind ca prim termen de judecată data de 7 decembrie.

1480 afișări
Imaginea articolului FC Rapid a cerut insolvenţa clubului de fotbal

Acţionarul majoritar FC Rapid, George Copos (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Nicun oficial al clubului Rapid nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a comenta situaţia.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, declara, la 7 noiembrie, că nu intenţionează să demareze procedurile pentru intrarea în insolvenţă şi nici să falimenteze clubul, precizând că soluţia este cedarea grupării giuleştene unei alte persoane.

Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. Vineri, UEFA a anunţat că situaţia echipei Rapid şi a altor grupări europene va fi analizată de a doua cameră a Instanţei de Control Financiar, din cauza datoriilor acumulate. Tot din acest motiv, forul european a blocat premiile pe care trebuie să le acorde clubului giuleştean, în urma participării în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici