FC Steaua trebuie să-i plătească lui Dorinel Muneanu 300.000 de euro

Dorinel Munteanu a obţinut o decizie irevocabilă prin care FC Steaua este obligat să-i plătească aproximativ 300.000 de euro, reprezentând contribuţii sociale şi venituri de natură salarială.

362 afișări
Imaginea articolului FC Steaua trebuie să-i plătească lui Dorinel Muneanu 300.000 de euro

FC Steaua trebuie să-i plătească lui Dorinel Munteanu 300.000 de euro (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia Tribunalului Capitalei, prin care obligă clubul "să plătească contribuţiile sociale aferente salariului şi veniturilor de natură salarială (indemnizaţie de instalare contravaloare chirie şi premii de joc) acordate reclamantului în conformitate cu contractul individual de muncă nr 146/27.01.2004 (inclusiv anexa financiară la acest contract) pentru perioada 27 ianurie 2004 - 30 iunie 2005 (n.r. - perioadă în care Munteanu era jucător la Steaua), precum şi majorările de întârziere aferente acestor sume".

Finanţatorul stelist Gigi Becali declara în 4 noiembrie 2010, într-o emisiune televizată, că nu are nicio datorie faţă de fostul jucător şi antrenor al echipei sale, Dorinel Munteanu.

În 18 august 2010, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu spunea că el cere fostului său club "nişte hârtii" pe care trebuie să le depună la fiscul din Germania, ţară unde are domiciliul tehnicianul.

Dorinel Munteanu, care a solicitat despăgubiri de la FC Steaua, a câştigat procesul în primă instanţă. Tribunalul Bucureşti a admis, în 15 septembrie 2010, cererea antrenorului Oţelului de a i se plăti de către clubul din Ghencea aproximativ 300.000 de euro. Decizia a fost constestată la Curtea de Apel Bucureşti, care, în 6 mai 2011, a respins recursul lui FC Steaua, hotărârea fiind irevocabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici