FCSB a învins Astra Giurgiu, scor 3-0, şi a urcat pe primul loc în ierarhia play-off-ului Ligii 1

Formaţia FCSB a câştigat, joi, pe teren propriu, împotriva campioanei en titre Astra Giurgiu, cu scorul de 3-0, într-un meci disputat în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1 de fotbal.

532 afișări
Imaginea articolului FCSB a învins Astra Giurgiu, scor 3-0, şi a urcat pe primul loc în ierarhia play-off-ului Ligii 1

FCSB a învins Astra Giurgiu, scor 3-0, şi a urcat pe primul loc în ierarhia play-off-ului Ligii 1 (Imagine: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO)

Au marcat: Alibec 10'-penalty, 27', F. Tănase 31'/-.

1-0: Boldrin centrează dintr-o lovitură liberă de pe dreapta, iar Geraldo Alves îl faultează în careu pe Momcilovic. Alibec execută şi îl învinge pe Iliev cu un şut plasat pe centrul porţii.

2-0: Geraldo Alves îndepărtează mingea din propriul teren, Ovidiu Popescu îi pasează cu capul lui Florin Tănase, care reia tot cu capul şi îl lansează pe Alibec pe contraatac, după un luft al lui Săpunaru. Fostul atacant al Astrei scapă singur spre poarta Astrei, Iliev se opune la primul şut al atacantului, însă mingea revine la Alibec, care înscrie în poarta goală.

3-0: Alibec îi pasează, din rabona, lui Florin Tănase, care rămâne în poziţie favorabilă şi îl învinge pe Iliev cu un şut din interiorul careului.

În urma acestui rezultat, FCSB ajunge la 33 de puncte şi o egalează pe FC Viitorul, dar urcă pe primul loc datorită golaverajului mai bun. Astra rămâne pe ultimul loc din play-off, cu 23 de puncte.

FCSB: Niţă - Pleaşcă, Moke, Bălaşa, Momcilovic - O. Popescu (V. Achim 43'), Boldrin, Enache, F. Tănase (Man 71')- Alibec (Gnohere 37'), De Amorim. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Astra: Iliev - G. Alves, Săpunaru, Oros (Florea 46') - Stan, Seto (S. Buş 46'), Boubacar, Junior Morais - Ioniţă, Niculae (Balaure 65'), Teixeira. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Boldrin 49', Enache 66'/Alves 9', Săpunaru 52'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Ovidiu Artene (Vaslui); rezervă: Iulian Dima (Bucureşti).

Observatori: Nicolae Marodin (CCA/Bucureşti), Eduard Alexandru (LPF/Ploieşti).

Stadion: "Arena Naţională", Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici