FCSB a învins Sepsi Sf. Gheorghe, scor 4-0, în ultima etapă a turului Ligii 1

FCSB a câştigat, duminică, scor 4-0, meciul jucat la Braşov cu Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa a 13-a din Liga 1, ultima a turului.

564 afișări
Imaginea articolului FCSB a învins Sepsi Sf. Gheorghe, scor 4-0, în ultima etapă a turului Ligii 1

FCSB a învins Sepsi Sf. Gheorghe, scor 4-0, în ultima etapă a turului Ligii 1

Au marcat: - / Tănase 26' pen, Gnohere 31' pen, Ghinga 34' autogol, D. Benzar 75'

0-1: Tănase înscrie din penalty, după ce tot el l-a obţinut.

0-2: Gnohere transformă o lovitură de la 11, după un fault al lui Oros la Tănase.

0-3: Ghinga înscrie în proprie poartă, după un corner executat de Tănase.

0-4: Demonstraţia de forţă a vicecampionilor continuă la Braşov în faţa lui Sepsi, iar golul lui Daniel Benzar a dus scorul la 0-4. Fratele mai mic a lui Romario Benzar a profitat de mingea respinsă aproximativ de apărarea adversă în urma cursei lui Man, iar micuţul fotbalist a trimis balonul în poarta goală.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat din nou pe locul doi în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe poziţia a 12-a, cu doar 10 puncte.

Sepsi Sf. Gheorghe: Fejer – Răduţoiu, Oros, Ursu, Grecu – Ghinga, Petrovikj – I. Fulop, Cl. Herea (Astafei 62'), P. Petre – Hadnagy (Nikolic 69'). Antrenor: Valentin Suciu.

FCSB: Niţă – Enache, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Pintilii (Achim 76'), L. Filip – Man, Tănase, Coman (Teixeira 64') – Gnohere (D. Benzar 46'). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonase galbene: Petrovikj 31', Fulop 61', Nikolic 82' / Gnohere 45+1'.

Cartonas rosu:-.

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) - central, Radu Ghinguleac (Bucureşti) şi Ciprian Danşa (Satu Mare) - asistenţi, Ionuţ Coza (Cernica) - rezervă.

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi/FRF), Marcel Vasile (Bucureşti/LPF).

Stadion: Tineretului, Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici