FCSB câştigă cu emoţii partida cu FC Botoşani, după un meci cu cinci goluri şi trei cartonaşe roşii

  • FCSB a deschis repede scorul pe Arena Naţională, în meciul de duminică seara, de pe Arena Naţională, cu FC Botoşani, câştigat cu 3-2 (1-0).
  • Bucureştenii au primit două cartonaşe roşii, oaspeţii având la rândul lor un jucător eliminat.
  • FCSB rămâne lider în Superligă, cu 58 de puncte, cu 10 puncte peste urmăritoarele CFR Cluj şi Rapid.
580 afișări
Imaginea articolului FCSB câştigă cu emoţii partida cu FC Botoşani, după un meci cu cinci goluri şi trei cartonaşe roşii

Florinel Coman e one man show la FCSB

FCSB continuă să domine autoritar sezonul regulat al Superligii. Coman şi compania au obţinut o nouă victorie în faţa ultimei clasate, FC Botoşani, cu 3-2 (1-0), în etapa a 27-a.

Florinel Coman a marcat în minutul 6, al 12-lea gol din acest sezon, după o pasă de angajament a lui Şut. Antwi a fost apoi eliminat, după o analiză VAR, pentru un fault din postură de ultim apărător, lăsând gazdele în inferioritate numerică.

Moldovenii nu au pus presiune prea mare pe gazde, în ciuda superiorităţii numerice, FCSB având o fază la capătul căreia Octavian Popescu a nimerit bara. Fe final de repriză, Coman a mai ratat o ocazie de a dubla avantajul.

FC Botoşani a egalat după pauză, în urma unor schimbări ale antrenorului Bogdan Andone, Margiotta marcând un gol anulat pe motiv de offside, decizie invalidată apoi de analiza VAR.

Peste doar 10 minute, egalitatea din teren a fost restabilită după eliminarea lui Kaprof, care a acumulat două cartonaşe galbene.

FCSB a profitat de restabilirea echilibrului şi a marcat de două ori, prin Dawa (min. 71) şi Florinel Coman (min. 76).

Darius Olaru a primit şi el cartonaş roşu în minutul 90, iar Ofosu a redus din diferenţă, în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2, cu botoşănenii ocupând ultima poziţie din clasament, cu 20 de puncte, în timp ce FCSB e în continuare pe prima poziţie, cu 58 de puncte, cu 10 mai multe decât a doua clasată, CFR Cluj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici