FCSB câştigă în ultimele secunde de joc la Piteşti şi se apropie la 5 puncte de liderul CFR Cluj

  • FC Argeş a fost la câteva secunde de a reuşi o remiză în faţa celor de la FCSB, duminică seara, în etapa a 2-a a play off-ului Ligii 1.
  • Argeşenii au jucat cu un om în minus, din minutul 69 şi au primit gol în ultimul minut suplimentar de joc, partida încheindu-se cu scorul de 2-3 (1-1).
320 afișări
Imaginea articolului FCSB câştigă în ultimele secunde de joc la Piteşti şi se apropie la 5 puncte de liderul CFR Cluj

Sursa foto: MediafaxFoto

Oaspeţii au dominat prima jumătate de oră, având cinci ocazii importante la poarta argeşenilor. Olaru, Cordea, Tănase şi Mamut au ratat rând pe rând şansa de a deschide scorul, cea mai mare oportunitate fiind irosită de Octavian Popescu, al cărui şut de la distanţă a nimerit bara transversală.

Faza primei reprize la avut ca autor pe Işfan, care a reuşit o foarfecă de efect, reţinută cu dificultate de Târnovanu.

FCSB a deschis scorul în minutul 39, Tănase fructificând din faţa porţii o centrare foarte bună a lui Darius Olaru (0-1).
Gazdele au egalat înainte de pauză (min. 43), dintr-un penalty transformat de Şerban (1-1).

Octavian Popescu a repetat isprava din prima repriză, şutând din nou în transversală, la 5 minute după reluarea jocului.

Tănase a făcut apoi dubla, de data aceasta marcând din penalty, în minutul 56, după un fault neglijent asupra lui Olaru (1-2).

A urmat un incident, cu mai mulţi jucători implicaţi într-o uşoară încăierare, în urma căruia centralul partidei a acordat două cartonaşe galbene şi l-a eliminat pe Şerban, de la gazde, în minutul 69.

La doar 3 minute după acest moment, argeşenii au obţinut un penalty, transformat de Said, care a restabilit egalitatea (2-2, min. 72).

Forcing-ul de final al oaspeţilor a dat roade în ultimul minut suplimentar de joc, când şutul lui Darius Olaru a fost respins în faţă de Greab, de unde Dumiter, intrat în minutul 84 în locul lui Tănase, a trimis mingea în poartă.

FCSB se apropie la 5 puncte de liderul CFR Cluj, profitând de remiza pe care campioana a făcut-o în deplasare la Farul Constanţa.

FC Argeş rămâne pe locul 6, cu două înfrângeri în play out.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici