FCSB învinge Petrolul pe „Ilie Oană” şi obţine abia a 3-a victorie a sezonului în Superligă

După eşecul ruşinos din Conference league, unde a fost învinsă joi de Silkeborg cu 5-0, FCSB a reuşit duminică seara să lege două victorii în Superligă, despre care conducerea clubului susţine că rămâne singurul obiectiv al sezonului.

798 afișări
Imaginea articolului FCSB învinge Petrolul pe „Ilie Oană” şi obţine abia a 3-a victorie a sezonului în Superligă

Bucureştenii au învins duminică seara pe Petrolul Ploieşti, chiar pe Stadionul „Ilie Oană”, ajungând la 14 puncte, după 11 meciuri jucate în campionat.

Aliniind cea mai bună garnitură avută la dipoziţie, Emil Dică a pus în scenă un joc ofensiv, care a dat roade pe tabela de marcaj abia în al doilea minut suplimentar de joc al primei reprize.

Dawa a deschis scorul, după ce în debutul meciului, Olaru a nimerit cu un şut puternic, încheietura barelor porţii lui Vâlceanu, fiind imitat apoi de Cordea care a luat la ţintă transversala.

După o acţiune personală în flancul stâng, Omrani a trimis o pasă în faţa porţii, de unde Dawa a luat faţa unui fundaş advers şi a marcat pentru 0-1 (min. 45+2).

Imediat după pauză, Cordea reuşeşte o incursiune în flancul drept, de la mijlocul terenului, pasând apoi de pe linia de fund în faţa porţii, unde Coman a pus piciorul pentru 0-2.

În ciuda unei posesi mult mai bune în repriza secundă, aproape de 70%, gazdele, încurajate de 13.500 de spectatori, nu au reuşit să pună probleme deosebite, poate cu excepţia fazei din minutul 67, când Irobiso a irosit o ocazie importantă, din faţa porţii.

Victoria o aduce pe FCSB la cota de 14 puncte, echivalentă cu un loc 12, dar cu 2 jocuri mai puţin jucate faţă de celelalte competitoare.

Petrolul e pe 7, cu 17 puncte din 13 meciuri şi ajunge la un şir de 4 înfrângeri consecutive.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici