FCSB se răzbună pe CFR Cluj: îi suflă un jucător de bază campioanei

  • Lui Kevin Boli îi expiră împrumutul la CFR Cluj
  • FCSB vrea să-l transfere pe fundaş
  • CFR Cluj l-a luat pe Cristian Bălgrădean, aflat la final de contract
655 afișări
Imaginea articolului FCSB se răzbună pe CFR Cluj: îi suflă un jucător de bază campioanei

FCSB se răzbună pe CFR Cluj: îi suflă un jucător de bază campioanei

 

CFR Cluj n-are de gând să-l păstreze în lot pe Kevin Boli şi în sezonul viitor. Fundaşul central a fost împrumutat în Gruia de la Guizhou Hengfeng. Potrivit ProSport, CFR-ul nu în va activa clauza de 500.000 de euro, iar pe fir sunt gata să intre cei de la FCSB. 
 
Gigi Becali şi-l dorea pe Boli încă de-acum trei ani, iar în această vară s-ar putea răzbuna pe cei de la CFR Cluj. Ardelenii i l-au "suflat" în iarnă pe Cristian Bălgrădean, după ce au aflat că portarul îşi încheie contractul. 
 
Kevin Boli va împlini în curând 29 de ani. În acest sezon, a jucat 19 meciuri la CFR Cluj şi a marcat un gol. Fundaşul a mai evoluat la Viitorul, echipă alături de care a câştigat titlul, în 2017. Boli a ieşit campion şi cu CFR Cluj, în 2018 şi 2019. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici