Federaţia Suedeză de Fotbal va face apel după ce UEFA a decis nesancţionarea naţionalei României

Federaţia Suedeză de Fotbal a anunţat, prin secretarul Hakan Sjostrand, că va face apel la decizia UEFA, de a nu sancţiona România pentru scandările rasiste de la partida dintre cele două naţionale, din preliminariile Campionatului European din 2020.

249 afișări
Imaginea articolului Federaţia Suedeză de Fotbal va face apel după ce UEFA a decis nesancţionarea naţionalei României

Federaţia Suedeză de Fotbal va face apel după ce UEFA a decis nesancţionarea naţionalei României

Oficialul suedez pune la îndoială modul în care forul european a tratat situaţia şi precizările jucătorilor nordici, care imediat după meci au spus că au fost victimele scandărilor rasiste. „Am fost surprins şi deranjat când am auzit că nu va exista nicio pedeapsă pentru România. Vom face apel.

Fie cei de la UEFA nu i-au crezut pe jucătorii noştri, fie nu au luat în serios tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu ce este mai rău.” , a spus Hakan Sjostrand, pentru Aftonbladet.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat pe site-ul oficial, în urmă cu o săptămână, decizia Comisiei de Disciplină UEFA, după ce suedezii s-au plâns de scandări rasiste pe Arena Naţională, în meciul disputat cu selecţionata României, în penultima partida din preliminariile pentru Campionatul European din 2020.

Dovezile furnizate de Federaţia Română de Fotbal i-au convins pe membrii Comisiei de Disciplină UEFA că nu se impune nicio sancţiune. În schimb, FRF a fost amendată cu 40.500 de euro pentru folosirea materialelor pirotehnice, aruncarea de obiecte în teren şi afişarea de bannere interzise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici