Federer a obţinut în semifinale la Brisbane a 999-a sa victorie în circuitul ATP

Tenismanul elveţian Roger Federer a înregistrat, sâmbătă, în semifinalele turneului de la Brisbane, scor 6-2, 6-2 cu bulgarul Grigor Dimitrov, a 999-a sa victorie în circuitul ATP.

125 afișări
Imaginea articolului Federer a obţinut în semifinale la Brisbane a 999-a sa victorie în circuitul ATP

Federer a obţinut în semifinale la Brisbane a 999-a sa victorie în circuitul ATP (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Federer îl va întâlni, duminică, în finală, pe canadianul Milos Raonic, informează atpworldtour.com.

În cazul în care se va impune în faţa lui Raonic, Roger Federer va deveni al treilea jucător din era Open cu 1000 de victorii în circuit, după Jimmy Connors şi Ivan Lendl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici