Federico Piovaccari: În viitor sper să primesc o şansă de a evolua în Serie A

Atacantul echipei Steaua Bucureşti Federico Piovaccari a declarat, miercuri, pentru site-ul calciomercato.it, că în viitor speră să primească o şansă de a evolua în prima ligă din Italia.

88 afișări
Imaginea articolului Federico Piovaccari: În viitor sper să primesc o şansă de a evolua în Serie A

Federico Piovaccari (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Este adevărat că în Italia nimeni nu are răbdare cu jucătorii. În viitor sper să primesc o şansă de a evolua în Serie A. Dacă nu voi avea ocazia, sunt pregătit să rămân la Steaua, deoarece acest club a crezut în mine", a spus Piovaccari.

Atacantul italian a afirmat că speră să ajungă cu Steaua în Liga Europa. "Acum şase luni spuneam că îmi doresc să joc în Liga Campionilor. Să joci în această competiţie este cea mai mare ambiţie pentru orice fotbalist, iar eu mi-am îndeplinit visul. Nu voi uita niciodată golurile marcate în play-off-ul cu Legia Varşovia, deoarece ne-au dus în grupele Ligii Campionilor. Acum, sper să ne calificăm în Liga Europa şi să continuăm aventura europeană", a precizat Piovaccari.

Întrebat ce jucători de la Steaua ar putea ajunge în Italia, Piovaccari a răspuns: "La Steaua sunt mulţi jucători interesanţi, unii dintre ei titulari în naţionala României. Unul dintre ei este căpitanul nostru, Alexandru Bourceanu, care se află la final de contract. Un alt jucător interesant este portarul Ciprian Tătăruşanu, care şi el se apropie de finalul contractului".

Federico Piovaccari, în vârstă de 29 de ani, a fost adus la Steaua, sub formă de împrumut pentru un sezon, de la Sampdoria Genova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici