Femeile şi copiii vor avea acces gratuit la meciul cu porţile închise dintre Rapid şi FC Vaslui

Femeile şi copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la meciul cu porţile închise dintre Rapid şi FC Vaslui, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României Timişoreana, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, preşedintele grupării giuleştene, Constantin Zotta.

127 afișări
Imaginea articolului Femeile şi copiii vor avea acces gratuit la meciul cu porţile închise dintre Rapid şi FC Vaslui

Femeile şi copiii vor avea acces gratuit la meciul cu porţile închise dintre Rapid şi FC Vaslui (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am trimis o informare către Federaţia Română de Fotbal prin care anunţăm că la partida cu FC Vaslui din Cupa României, care se va disputa cu porţile închise conform deciziei Comisiei de Disciplină, copiii sub 14 ani şi femeile vor avea acces gratuit pe stadion", a afirmat oficialul rapidist.

Zotta îi roagă pe suporterii rapidişti să îşi aducă soţiile şi copiii la stadion pentru că echipa are nevoie de susţinerea fanilor pentru obţinerea calificării în finala Cupei României. "Eu sper ca membrii Comisiei de Disciplină a LPF să revizuiască hotărârea de săptămâna trecută, iar la meci să poată intra toţi suporterii noştri. Dacă rămâne însă sancţiunea în vigoare atunci îi rugăm pe toţi suporterii rapidişti să îşi aducă soţiile şi copiii de mână la stadion pentru că avem nevoie mai mult ca oricând de susţinerea lor. Să ia exemplu de la Vladimir Bozovici şi să vină la stadion pentru ca împreună să obţinem calificarea", a precizat Zotta.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, ca FC Rapid să joace un meci fără spectatori, în urma incidentelor de la derbiul cu Dinamo, când fanii giuleşteni au aruncat torţe pe terenul de joc, partida pe care giuleştenii o vor disputa cu porţile închise fiind cea cu FC Vaslui, din Cupa României. Totodată, LPF a sancţionat clubul rapidist cu o penalitate de 2.000 de lei.

Echipa Rapid întâlneşte, miercuri, de la ora 21.30, pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, formaţia FC Vaslui, într-o partidă contând pentru manşa secundă a semifinalelor Cupei României Timişoreana. În tur, rapidiştii s-au impus la Vaslui cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici