Festivalul Olimpic al Tineretului European: Intrarea va fi liberă la ceremonia de deschidere

La ceremonia de deschidere a FOTE, programată în 17 februarie, pe Arena Liceului Sportiv din Braşov, vor avea prioritate cei care beneficiază de acreditări şi invitaţii, iar în funcţie de locurile care vor rămâne disponibile, vor putea intra vizitatori dornici să vadă acest spectacol.

422 afișări
Imaginea articolului Festivalul Olimpic al Tineretului European: Intrarea va fi liberă la ceremonia de deschidere

Intrare liberă la ceremonia de deschidere a FOTE (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La competiţiile sportive ce se vor desfăşura în Braşov, Poiana Braşov, Râşnov, Predeal şi Cheile Grădiştei-Fundata intrarea este gratuită pe tot parcursul festivalului.

În ceea ce priveşte starea pârtiilor din Poiana Braşov, în perioada competiţiei se închid pârtiile Lupu şi Subteleferic, pentru efectuarea antrenamentelor şi pentru organizarea competiţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici