FIFA a prelungit contractul cu Adidas până în 2030

Producătorul german de echipament sportiv, Adidas, a prelungit, joi, până în 2030, contractul pe care îl are cu Federaţia Internaţională de Fotbal.

95 afișări
Imaginea articolului FIFA a prelungit contractul cu Adidas până în 2030

FIFA a prelungit contractul cu Adidas până în 2030

În urma parteneriatului, Adidas va furniza mingile de joc, echipamentele arbitrilor şi ale voluntarilor pentru cele patru ediţii ale Cupei Mondiale din 2018 până în 2030.

"Adidas este parte integrată a poveştii Cupei Mondiale, fiind prezent la fiecare ediţie a Cupei Mondiale începând cu 1970", a spus directorul de marketing al FIFA, Thierry Weil.

Ultima prelungire a contractului dintre FIFA şi Adidas a avut loc în 2005 fiind valabilă până la ediţia din 2014 din Brazilia. Contractul valora aproximativ 350 de milioane de dolari. Producătorul german a refuzat să facă publică suma pentru care a fost prelungit contractul.

Adidas şi concurentul american Nike domină piaţa mondială a fotbalului, care este evaluată la 6,7 miliarde de dolari anual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici