FIFA a primit peste 4,5 milioane de solicitări de bilete pentru CM-2014

FIFA a anunţat că a primit peste 4,5 milioane de solicitări de bilete pentru Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, acest bilanţ fiind făcut cu o săptămână înainte de finalul primei faze a rezervărilor.

100 afișări
Imaginea articolului FIFA a primit peste 4,5 milioane de solicitări de bilete pentru CM-2014

FIFA a primit peste 4,5 milioane de solicitări de bilete pentru CM-2014

FIFA va efectua o tragere la sorţi pentru a aloca aproximativ un milion de bilete.

Dintre solicitări, 77 la sută au venit din Brazilia, însă şi argentinienii au solicitat 223.686 de bilete, iar americanii 175.122.

Cupa Mondială din 2014 se va desfăşura în lunile iunie şi iulie, în 12 oraşe din Brazilia, unde sunt aşteptaţi aproximativ 600.000 de turişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici