FIFA: Kosovo va putea disputa meciuri amicale

Kosovo va putea disputa meciuri amicale cu alte echipe naţionale, pe teren propriu sau în deplasare, a anunţat, luni, FIFA.

65 afișări
Imaginea articolului FIFA: Kosovo va putea disputa meciuri amicale

FIFA: Kosovo va putea disputa meciuri amicale (Imagine: Shutterstock)

Comitetul de Urgenţă al FIFA a aprobat condiţiile în care cluburile sau selecţionatele din Kosovo vor putea disputa partide amicale. Printre condiţii se numără şi cea conform căreia cluburile şi echipele din Kosovo nu trebuie să arboreze simbolurile naţionale şi la meciuri nu trebuie să li se intoneze imnul.

"Totuşi, echipele vor putea să aibă echipamente cu numele Kosovo", a precizat FIFA.

Echipele nu au dreptul să joace meciuri oficiale, deoarece federaţia din Kosovo nu este membru FIFA, şi nici să joace cu formaţii din alte ţări din fosta Iugoslavie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici