Fiica fostului pugilist Mike Tyson a decedat - VIDEO

Fiica în vârstă de patru ani a fostului pugilist Mike Tyson, Exodus, a decedat, marţi, la o zi după ce se strangulase accidental de un cablu al unui aparat de gimnastică, a anunţat poliţia din Phoneix (Arizona).

279 afișări
Imaginea articolului Fiica fostului pugilist Mike Tyson a decedat - VIDEO

Fostul pugilist Mike Tyson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tocmai am fost informat de către anchetatori că Exodus Tyson a fost declarată moartă astăzi (n.r. - marţi) la ora locală 11.45 la spital. Transmitem condoleanţele noastre familiei", a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Phoneix, Andy Hill, într-un comunicat.

Exodus a fost spitalizată luni, în stare critică, după ce a fost găsită de către fratele său în vârstă de şapte ani lângă un aparat de sport cu un cablu în jurul gâtului.

Potrivit primelor date ale anchetei acest incident s-a produs accidental, a precizat Hill.

"Cumva se juca pe o pistă de alergare la care există un cablu ce atârnă sub consolă, este un fel de buclă. Fie că ea a alunecat sau şi-a pus capul în buclă, iar aceasta a acţionat ca un nod şi fetiţa a fost evident în imposibilitatea de a se elibera", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Fostul campion al greilor, Mike Tyson, se afla la Las Vegas în momentul producerii acestui incident, dar a plecat imediat spre Phoneix după aflarea veştii.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici