FILMUL MOTIVAŢIONAL care i-a inspirat pe STELIŞTI înainte de AJAX. Reghecampf le-a prezentat unul dintre cele mai emoţionante momente ale Jocurilor Olimpice - VIDEO

Unul dintre eroii Stelei după calificarea cu Ajax a fost fundaşul stânga Iasmin Latovlevici. Acesta a mărturisit la Digi Sport că antrenorul Laurenţiu Reghecampf le-a prezentat un film înainte de meci care l-a emoţionat atât de tare încât a şi plâns.

2417 afișări
Imaginea articolului FILMUL MOTIVAŢIONAL care i-a inspirat pe STELIŞTI înainte de AJAX. Reghecampf le-a prezentat unul dintre cele mai emoţionante momente ale Jocurilor Olimpice - VIDEO

FILMUL MOTIVAŢIONAL care i-a inspirat pe STELIŞTI înainte de AJAX. Reghecampf le-a prezentat unul dintre cele mai emoţionante momente ale Jocurilor Olimpice - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Handicap de două goluri, doi dintre cei mai buni jucători suspendaţi, Bourceanu şi Pintilii, iar adversarul un nume important în Europa, Ajax Amsterdam. Acestea erau datele returului Steaua -  Ajax pentru calificarea în optimile Ligii Europa.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a recurs la o metodă folosită de mulţi antrenori din Europa. Le-a prezentat jucătorilor un film care să-i motiveze chiar înaintea meciului cu olandezii.

Alegerea tehnicianului stelist a fost povestea emoţionantă a lui Derek Redmond de la Jocurile Olimpice din 1992, de la Barcelona.

Atletul britanic avea în palmares aurul la Mondiale şi Europene, cu ştafeta, la 400 de metri. Înaintea probei individuale de la Jocurile Olimpice era unul dintre favoriţi.

Cariera lui a fost însă marcată de accidentări iar în semifinala de la Barcelona Redmond a suferit o ruptură chiar în timpul cursei. Întins pe pistă, cu doctorii care încercau să-l îngrijească, britanicul s-a ridicat şi a vrut să termine cursa, chiar dacă mergea aproape într-un picior.

În ajutorul lui a venit tatăl lui Derek, care l-a ajutat să treacă linia de sosire. "Am început în această cariera a lui împreună şi vom termina împreună", spunea emoţionat tatăl lui Derek Redmond.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici