Final reuşit de an 2018 pentru CSM Bucureşti. Echipa a încheiat pe locul 1 în Grupa D a Ligii Campionilor

CSM Bucureşti a încheiat pe locul 1 în Grupa D a Ligii Campionilor, după ce a învins Bietigheim cu 32-24 (14-13), într-un meci în Sala Dinamo. Cu 8 puncte, campioana României a devansat Vipers Kristiansand - 7 puncte şi FTC Rail Cargo - 6 puncte.

1421 afișări
Imaginea articolului Final reuşit de an 2018 pentru CSM Bucureşti. Echipa a încheiat pe locul 1 în Grupa D a Ligii Campionilor

Final reuşit de an 2018 pentru CSM Bucureşti. Echipa a încheiat pe locul 1 în Grupa D a Ligii Campionilor

În teren a intrat de la bun început „7-le” deja consacrat, iar CSM Bucureşti nu a avut dificultăţi să se desprindă în primele 10 minute (scor 6-3), cu trei reuşite marca Cristina Neagu şi alte două trecute în contul pivotului Dragana Cvijic. Jocul cu Bietigheim nu a fost însă atât de simplu, chiar dacă echipa germană a venit rănită la Bucureşti, şi la propriu, şi la figurat, după accidentarea gravă a căpitanului Naidzinavicius şi eliminarea din competiţie. Dragana Cvijic a văzut două eliminări în primele 14 minute, iar jocul CSM Bucureşti s-a dereglat pentru câteva minute. Formaţia germană a egalat şi chiar a trecut la conducerea jocului, după o serie de greşeli ale „tigroaicelor” în atac, care au mai încercat uneori anumite „floricele”.

S-a ajuns la 9-11, Dragan Djukic a decis să vină cu ceva nou, astfel că a mers pe un experiment, pentru prima dată a recurs la jocul cu doi pivoţi. Mutarea a dat rezultate neaşteptat de repede. În numai 3 minute, CSM a reuşit să întoarcă scorul pe tabela de marcaj şi să intre în avantaj la cabine, 14-13, Lekic profitând de un culoar liber creat, mai apoi Oana Manea fiind pusă în valoare pe semicerc.

După pauză, Andrea Lekic a ratat o aruncare de la 7 metri, Bietigheim a mai avut o zvâcnire şi a mai condus o dată pe tabela de marcaj, cu 16-15, apoi jocul a curs într-o singură direcţie. CSM Bucureşti a beneficiat de greşelile echipei adverse, care a insistat pe jocul 7 vs 6 în atac. Campioana României a recuperat multe mingi şi a marcat nu mai puţin de şase goluri cu poarta goală, în numai 15 minute.

CSM Bucureşti a ajuns la o diferenţă maximă de 9 goluri, 29-20, dar la final s-a oprit la cota 8: 34-24. Campioana României a făcut al treilea meci bun în ultimele şapte zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici