Finala Copa America. Neymar Jr: „Prietenia mea cu Messi e pusă la grea încercare”

  • Argentina şi Brazilia s-au calificat în finala Copa America la fotbal şi îşi vor disputa titlul continental în noaptea de sâmbătă spre duminică.
  • Va fi o confruntare istorică între cei mai buni doi fotbalişti sud-americani în activitate, argentinianul Leonel Messi şi brazilianul Neymar Jr..
315 afișări
Imaginea articolului Finala Copa America. Neymar Jr: „Prietenia mea cu Messi e pusă la grea încercare”

Neymar Jr. înainte de finala Copa America: „Prietenia mea cu Messi e pusă la grea încercare”

Prefaţând confruntarea „titanilor” sud-americani, Neymar Jr. a declarat înainte de meci, citat de Football Epic News:

„Messi este, aşa cum am spus mereu, cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată jucând şi este un prieten grozav, dar acum suntem într-o finală, suntem rivali. Vreau să câştig, chiar vreau să câştig acest titlu, care ar fi prima mea Copa America.”

Conştient de faptul că şi rivalul său este foarte determinat să obţină trofeul, brazilianul a mai spus: „Messi caută primul său titlu cu echipa naţională de mulţi ani şi, de fiecare dată când noi (Brazilia, n.r.) nu suntem prezenţi la turneu, sunt suporterul lui numărul 1.”

Neymar a povestit că a ţinut cu Argentina şi în finala Cupei Mondiale din 2014, când alb-albaştrii s-au confruntat cu Germania.

"Acum Brazilia este în dispută, aşa că prietenia noastră este pusă la grea încercare. Respectul dintre noi este încă la cote maxime, dar, din păcate, numai unul din noi poate câştiga."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici