Finala Ligii Campionilor la handbal feminin pe un ecran gigant în Parcul Tineretului

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat, joi, că în Parcul Tineretului va fi amplasat un ecran gigant şi două mii de scaune pentru ca bucureştenii să poată viziona finala Ligii Campionilor la handbal feminin disputată, sâmbătă seară, între Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Viborg HK.

154 afișări
Imaginea articolului Finala Ligii Campionilor la handbal feminin pe un ecran gigant în Parcul Tineretului

Finala Ligii Campionilor la handbal feminin pe un ecran gigant în Parcul Tineretului (Imagine: Remus_Badea/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de joi al Primăriei Municipiului Bucureşti, finala Ligii Campionilor la handbal feminin între Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Viborg HK va putea fi vizionată sâmbătă, începând cu ora 19.00, în aer liber în Parcul Tineretului, la intrarea dinspre Liceul Gheorghe Şincai, unde va fi amplasat un ecran gigant şi două mii de scaune.

"Iniţiativa primarului general este un răspuns la numeroasele cereri venite la sediul municipalităţii din partea bucureştenilor care solicitau amenajarea unui spaţiu în aer liber de unde să poată urmări finală Ligii Campionilor la handbal feminin, manşa retur", precizează sursa citată.

TITLURILE ZILEI

Conducerea clubului de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunţat, în 4 mai, că s-au epuizat biletele pentru meciul retur din finala Ligii Campionilor, cu Viborg HK, din 15 mai, de la Bucureşti. Cererile pentru bilete au fost de trei ori mai mari decât capacitatea Sălii "Ioan Kunst Ghermănescu".

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, sâmbătă, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici