Fiul fostului internaţional croat Alioşa Asanovici, Antonio, a semnat cu CS Turnu Severin

Băiatul fostului internaţional al Iugoslaviei şi, ulterior, Croaţiei, Alioşa Asanovici, Antonio (21 de ani), a semnat un contract pe şase luni cu ocupanta penultimului loc din Liga I, CS Turnu Severin, informează site-ul oficial al grupării mehedinţene.

254 afișări
Imaginea articolului Fiul fostului internaţional croat Alioşa Asanovici, Antonio, a semnat cu CS Turnu Severin

Aliosa Asanovici (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Antonio Asanovici a jucat pentru Hajduk Split, dar a cerut clubului croat să devină jucător liber.

"Numele de Asanovici este o povară pentru mine, dar visul meu este să ajung să joc la AC Milan sau Manchester City. Vreau să fac jocuri bune, să ajung în echipa naţională a Croaţiei", a spus, pentru site-ul oficial al grupării mehedinţene, Antonio Asanovici.

Antonio a venit la Drobeta Turnu Severin însoţit de tatăl său Alioşa. În prezent, fostul internaţional croat este antrenor secund la Lokomotiv Moscova, unde este asistentul fostului selecţioner croat, Slaven Bilici.

Alioşa Asanovici a jucat la Hajduk Split, Metz, Cannes, Montpellier, Real Valladolid, Derby County, Napoli, Panathinaikos Atena, Austria Viena pi Sydney United.

Pentru naţionala Iugoslaviei, fostul mijlocaş, a evoluat în trei meciuri, în perioada 1987-1988, iar pentru Croaţia a jucat de 62 de ori şi a înscris trei goluri. Alături de naţionala Croaţiei, Alioşa Asanovici a câştigat medalia de bronz la Cupa Mondială din 1998.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici