Flacăra olimpică a sosit la Rio de Janeiro

Flacăra olimpică, primită de primarul oraşului Rio de Janeiro, Eduardo Paes, la încheierea JO de la Londra, a ajuns, luni, în Brazilia, unde va avea loc ediţia din 2016 a Olimpiadei.

330 afișări
Imaginea articolului Flacăra olimpică a sosit la Rio de Janeiro

Flacăra olimpică a sosit la Rio de Janeiro (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

Paes a primit flacăra duminică seară, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012, din partea primarului Londrei, Boris Johnson, prin intermediul preşedintelui Comitetului Internaţional Olimpic, Jacques Rogge.

Eduardo Paes, care a fost însoţit de preşedintele comitetului de organizare a JO-2016, Carlos Arthur Nuzman, şi de guvernatorul din Rio, Sergio Cabral, a purtat flacăra la coborârea din avionul cu care delegaţia braziliană s-a deplasat de la Londra la Rio de Janeiro. Din delegaţie au făcut parte şi sportivii brazilieni participanţi la JO de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici