Flavius Koczi, medalie de aur la sol, la Internaţionalele Franţei. Diana Bulimar a câştigat argint la sol

Gimnastul Flavius Koczi a cucerit duminică medalia de aur în finala de la sol, la Internaţionalele Franţei, competiţie care reprezintă şi o etapă de Cupa Mondială FIG.

297 afișări
Imaginea articolului Flavius Koczi, medalie de aur la sol, la Internaţionalele Franţei. Diana Bulimar a câştigat argint la sol

Flavius Koczi, medalie de aur la sol, la Internaţionalele Franţei (Imagine: MediafaxFoto)

Flavius Koczi s-a clasat sâmbătă pe locul 8 în calificările de la sărituri, cu 13.400, şi a ratat finala, dar şi-a luat revanşa la sol. Gimnastul din lotul olimpic a fost al doilea în calificări, cu nota 15.166, iar duminică, în finală a cucerit medalia de aur, fiind notat cu 15.366.

Gimnasta Diana Bulimar a cucerit duminică medalia de argint în finala de la sol, la Internaţionalele Franţei, competiţie care reprezintă şi o etapă de Cupa Mondială FIG.

Sâmbătă, în calificările de la sol, Diana Bulimar a fost notată cu 14.266, a doua notă din concurs, iar la bârnă a primit nota 11.966, ratând finala de duminică.

Componenta lotului olimpic al României a fost notată în finala de sol, cu 14.533, clasându-se astfel pe locul doi, după rusoaica Ksenia Afanasyeva (14.633).

Iniţial, România a trecut-o pe listă şi pe Larisa Iordache, dar gimnasta nu a mai făcut deplasarea, din cauza unei accidentări uşoare.

La Internaţionalele Franţei, ajunse la a 19-a ediţie şi desfăşurate în La Roche-Sur-Yon, au participat 100 de sportivi, din 30 de ţări, printre aceştia numărându-se campioni olimpici, mondiali şi europeni.

Competiţia franceză s-a consituit şi în etapă de Cupa Mondială FIG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici