Flavius Stoican: Nu m-am bucurat de ghinionul Stelei

Antrenorul echipei Dinamo, Flavius Stoican, consideră că Steaua a avut ghinion în partida cu FC Basel, din grupele Ligii Campionilor, fiind egalată în minutele de prelungire, dar a precizat că nu s-a bucurat de faptul că rivala "alb-roşilor" nu a câştigat.

66 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican: Nu m-am bucurat de ghinionul Stelei

Flavius Stoican: Nu m-am bucurat de ghinionul Stelei (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

"M-am uitat la meciul Stelei, dar nu m-am bucurat. Nu mă bucur de răul altuia sau de ghinionul lui. Să ai 1-0 şi să fii egalat la finalul partidei e vorba şi de şansă. Din punctul meu de vedere nu au avut şansă. Au întâlnit o echipă bună, dar puteau să-i bată. Să iei gol în ultimul minut e vorba de ghinion. Ca rezultat, nici ei nu cred că sunt mulţumiţi de felul în care au jucat. Ce rost are să spun eu acum că au jucat slab sau bine", a declarat Stoican, joi, într-o conferinţă de presă.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elveţiene FC Basel, în etapa a IV-a a Grupei E a competiţiei. Golurile partidei au fost marcate de Sio '90+1, respectiv Piovaccari '17.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici