Flavius Stoican, numit antrenor la Dinamo II

Fostul fotbalist Flavius Stoican a devenit, începând de vineri, noul antrenor al echipei secunde a clubului Dinamo, el urmând a fi ajutat de Silviu Ion (antrenor secund), Marian Vlad (antrenor portari) şi Bogdan Aldea (preparator fizic), informează site-ul ofcial al grupării "alb-roşii".

145 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican, numit antrenor la Dinamo II

Flavius Stoican (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

"Flavius Stoican este un antrenor tânăr, cu sânge alb-roşu, este garanţia noastră că Dinamo II va deveni pepiniera de tinere talente pentru prima echipă. Fost jucător dinamovist, Flavius Stoican şi-a asumat obiectivul propus în cadrul proiectului şi a acceptat echipa actuală cu care să lucreze la Dinamo II", a declarat preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache.

Flavius Stoican (36 ani) a mai condus Dinamo II în urmă cu doi ani şi a mai activat la Chindia Târgovişte şi Dacia Mioveni.

"Dinamo nu se refuză! Am acceptat cu foarte mult entuziasm această provocare şi mă bucur că mă întorc în Ştefan cel Mare. Pe lângă obiectivul de performanţă, Dinamo II va fi rampa de lansare către prima echipă pentru jucătorii tineri din cadrul clubului. Vreau să le transmit tinerilor de perspectivă plăcerea de a juca fotbal, mentalitatea de învingători şi, foarte important, ce înseamnă să îmbraci tricoul lui Dinamo", a afirmat noul antrenor al echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici