Florent Amodio a câştigat CE de patinaj artistic, Zoltan Kelemen - locul 21

Francezul Florent Amodio a câştigat, sâmbătă, proba individuală a Campionatelor Europene de patinaj artistic, desfăşurate la Berna, în vreme ce românul Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 21, informează site-ul oficial al competiţiei.

113 afișări
Imaginea articolului Florent Amodio a câştigat CE de patinaj artistic, Zoltan Kelemen - locul 21

Florent Amodio a câştigat CE de patinaj artistic, Zoltan Kelemen - locul 21 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Florent Amodio, în vârstă de 20 de ani, a obţinut un punctaj total de 226.86, câştigând astfel titlul european la prima sa participare la competiţia continentală pentru seniori.

Pe locul secund s-a clasat un alt francez, Brian Joubert, care a primit din partea arbitrilor 223.01 de puncte. Ultima treapă a podiumului a fost ocupată de cehul Tomas Verner, cu 222.60 de punte.

Românul Zoltan Kelemen s-a clasat pe poziţia 18 la programul liber, cu un punctaj de 110.12, având un total de 160.50. Românul a ocupat astfel locul 21 în clasamentul general al competiţiei de la Berna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici